(Bilde: Shutterstock)

Tjener penger på irriterende telefonselgere

Brite var lei av å bli plaget over telefonen – gjorde det til forretning.

Britiske Lee Beaumont ble så plaget av telefonsalg at han til slutt valgte å sette opp sin egen telefonlinje. Han betalte under hundre kroner for tjenesten, som gjør at innringere må betale en liten sum som han får en del av.

Til venner og kjente gir Beaumont fremdeles ut sitt normale telefonnummer, men alle andre – inkludert firmaer og leverandører – får spesialnummeret.

– Anbefales ikke

Selskapet Phone Pay Plus har ansvaret for å regulere såkalte «premiumnumre» i Storbritannia, og fraråder folk på det sterkeste å holde på slik. Du må nemlig oppfylle visse standarder, som transparens og å oppgi kostnaden til de som ringer inn – eller motta bøter.

Lee Beaumont forteller at de fleste selskaper ikke har noe imot å bruke det spesielle nummeret han oppgir, og at han faktisk har begynt å like telefonsalg – ettersom det gir litt penger i kassa.

Han har riktig nok ikke blitt millionær av «geskjeften», men ifølge BBC har han tjent over 2800 kroner på nesten to år. Det er grei betaling for å måtte lide seg gjennom plagsomme telefonselgere nå og da.

Eller så kan du gjøre dette:
App mot telefonselgere »

(Kilde: BBC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen