Tjen penger på Windows mobile

Tjen penger på Windows mobile

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Apple har allerede gjort stor suksess med sin applikasjonsbutikk til Iphone og iPod touch med over 1 milliard nedlastninger.
 
Det som har gjort det hele så populært er at hvem som helst kan lage programmer som de selger i butikken mot en provisjon av salget. Apple har bare restriksjoner i forhold til enkelte typer innhold som de ikke vil ha.

Slik gjør du det
Nå har Microsoft akkurat åpnet Marketplace, der du skal kunne få kjøpt eller lastet ned gratis tilsvarende programmer til Windows mobile. Foreløpig er imidlertid butikken tom.
 
Microsoft gjør derfor nå det de kan for å tiltrekke seg utviklere som vil lage programmer til butikken deres, ifølge msmobiles.com.
Under en Microsoft Tech*Ed konferanse denne uken har Microsoft-ansatte snakket om fremtiden, og her er en video derifra som viser hva som skal til for å utvikle for Windows Mobile.
 
Kan tjene på gratisprogrammer
Her snakker eksperter om hvilke verktøy du trenger for å utvikle for Windows Mobile-baserte applikasjoner og hvorfor de selv elsker å utvikle for dem.
 
De viser deg også noen enkle tips for å utvikle din første applikasjon og ulike online-verktøy som er tilgjengelige for Windows Mobile-utviklere.
 
Det er også verdt å merke seg at selv om du utvikler gratisprogrammer for Marketplace, kan du likevel tjene penger på annonseinntekter på nedlastningssiden.
 
 
 
 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen