Tjen penger på IP-telefoni


Bilde: skype.com

Skype prøver nå ut en ny tjeneste som skal gjøre det mulig for brukere å ta betalt for samtaler. Dette er visstnok en av de tjenestene som mange brukere har hatt på sin ønskeliste over nye Skype-tjenester.

Tilleggstjeneste

Tjenesten heter "Skype Prime" og starter som en vanlig gratis Skype-samtale. Oppringeren kan på et senere tidspunkt få en betalingsforespørsel (“payment request”), noe den oppringte samtalepartneren bestemmer.

Brukeren som blir oppringt kan velge ta betalt minuttpris eller enkeltpris for hele samtalen. Det er Skype Credit-kontoen til oppringeren som belastes, men foreløpig gjelder tjenesten kun for brukere med PayPal-betalingskonto.

Skype Prime er først og fremst rettet mot personer eller bedrifter som driver med for eksempel eksperthjelp eller andre tjenester via telefon, gjerne mot det internasjonale markedet, men tjenesten er åpen for alle.

Skype Prime fungerer foreløpig kun med Skype for Windows.

Les mer om Skype Prime i bloggen til Jaanus Kase fra Skype.

Last ned Skype 3.1 beta

Skype 3.1 beta er tilgjengelig på skype.com - begge brukerne må ha den siste Skype-versjonen installert for å kunne bruke Skype Prime. Vær også klar over at 3.1 er en prøveversjon, og derfor kan være ustabil.

For ordens skyld, den nye tjenesten er kun en valgmulighet, altså en tilleggstjeneste - Skype-samtaler fra PC til PC vil fortsatt være gratis i utgangspunktet.

(Kilder: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen