Timbuktu er fildeler

Den svenske suksessrapperen Timbuktu, som slapp plate tidligere i år, har sluppet en ny singel. Den heter Tack för kaffet, og er tilgjengelig via fildelingstjenesten til The Pirate Bay. Hvorfor? Fordi Timbuktu mener at TPB er den største mediekanalen i Sverige om dagen.

Støtte fra norske kolleger

Timbuktu støtter The Pirate Bay.
Timbuktu støtter The Pirate Bay. Foto: Frank Aschberg

Nå får den svenske rapperen også støtte fra norske kolleger, nærmere bestemt Gatas Parlament. Dette melder ballade.no. De norske musikerne gjør nemlig flere CD og DVD-utgivelser av deres "Kidsa Har Alltid Rett" tilgjengelig for fildelere over hele verden via TPBs tjeneste. :

– For Timbuktu er dette klart et pressestunt, men jeg føler at dette er mer et stillingstagende enn det er reklame for hans nye singel. Han er en så stor artist at han hører vi på radio uansett. Og for vår del – nå skal alle være sinte på Timbuktu, men vi heier på han, vi synes det han gjorde var lurt og vi backer han, uttalte Don Martin, DJ i Gatas Parlament, til ballade.no.

Martin forteller at Timbuktu faktisk tar en økonomisk risiko, siden han selv er involvert i plateselskapet som gir ut singelen. Les hele intervjuet med DJ Don Martin på ballade.no her.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen