Timberlake inspirert av YouTube

Justin Timberlake var på tur i Norges hovedstad i går.

Da han hadde tatt med seg sin nye flamme, Jessica Biel, var hovedstadens tabloide medier ville etter å få tatt et bilde.

Justin derimot var tydelig lei av fotografene og hentet inspirasjon fra YouTube for å vise sin irritasjon.

Tok bilde av Dagbladet
Det var Dagbladets reporter som fikk møte sangerens vrede da han oppdaget Justin Timberlake spaserende på Aker Brygge. Han var da kjapt oppe med filmkamera og rettet linsen mot kjendisen. Timberlake var ikke snauere enn at han tok opp sitt eget digitale kamera.

Med dette tok han bilde av Dagbladets reporter. Han viste deretter frem resultatet til Dagbladets utsendte med de velvalgte ordene "This is a picture of an asshole".

Truende livvakt
Hele hendelsen kan du selv se på DagbladetTV. Ifølge Dagbladet trakk reporteren seg kjapt unna da en livvakt supplerte med kommentaren

- How 'bout I punch you in the face, huh, ifølge Dagbladet.

Inspirasjon fra YouTube video
Men det var nok ikke Timberlake sin originale idè å utføre dette stuntet. Inspirasjonen kan han nok ha hentet fra den populære videosiden YouTube.

Her har nemlig skuespilleren Joseph Gordon-Levitt, lite kjent i Norge, men velkjent fra diverse indiefilmer i USA, lagt ut en video av sitt eget ublide møte med noen rimelig frekke paparazzier. Gordon-Levitt får klar beskjed om at fotografene mener han er et rasshøl og at det er det de tar bilde av.

Videoen kan du selv se her:Vil bli trend?
Om flere kjendiser i fremtiden vil hente lignende inspirasjon fra YouTube kan vi kun spekulere i. Men i så fall gleder vi oss enormt til Paris Hilton kopierer bedriftene utført i denne videoen av en kvinne, som er litt uheldig med sin sceneopptreden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen