Tim Burton med ny animasjonsfilm?

Nettstedet aintitcool.com har vært så heldige å plukke opp et rykte om at Tim Burton forhåpentligvis er i gang med en ny animasjonsfilm. Dette skjedde under en pressekonferanse for Disney der formann Dick Cook utalte at; «den kreative mesterhjernen bak mange av det siste tiårets beste animasjonsfilmer nå jobber på en ny animasjonsfilm for studioet.»

Søt hund med bolter på halsen.
Søt hund med bolter på halsen.

Park eller Burton?

Umiddelbart skulle man a tro at dette dreier seg om Nick Park, siden han har stått for både ”Chicken Run” og ”Curse of the Were-Rabbit” dette tiåret. Det som har fått ryktene til å florere er et følgespørsmål der Burton ble trukket frem som en mulig regissør. Spørsmålet ble ikke avvist. Dagen etter mottok aintitcool.com en email der det ble hevdet at Burton er i gang med en langfilmutgave av sin kortfilm ”Frankenweenie” (1984).

Alternativ Frankenstein

”Frankenweenie” er løst basert på historien om Frankensteins monster, der hunden Weenie dør for deretter å bli vekket til live av sin eier Victor. Frankenweenie terroriserer nabolaget og Victor forsøker selvfølgelig å overbevise alle om at hunden fremdeles bare er hans søte lille kjæledyr.

Den 29-minutter lange ”Frankenweenie” er inkludert på DVD-utgaven av ”Nightmare Before Christmas”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen