Tilleggsprogrammer for MSN Search Toolbar

Microsoft lanserte søkeverktøyet MSN Search Toolbar i mai og en norsk versjon i juli. I september slapp Microsoft to tilleggsprogrammer, det ene var et filter mot phishingforsøk og det andre var et tillegg som gjør det enklere for brukere å koble seg till spilltjenester.

Nå har Microsoft sluppet betaversjoner av to nye tilleggsprogrammer for søkeprogrammet. Det ene programmet gjør det mulig å lagre favoritter og få tilgang til disse via Windows Live Favorites på en hvilken som helst PC. Det andre gir mulighet til forhåndsvisning av søkeresultater.

Windows Live Favorites for MSN Search Toolbar gjør at du kan importere favoritter fra både Internet Explorer og MSN Explorer. Du kan editere og søke i favorittene. Favorittene er så tilgjengelige på Internett fra en hvilken som helst PC. Dette programmet krever Windows XP eller Server 2003 med IE6.

Search Preview Add-in for MSN Search Toolbar gir mulighet for forhåndsvisning med "thumbnails" av enkelte nettsider i søkeresultatet. Holder du musen over et søkeresultat får du et forstørrelsesglass slik at du kan se litt nærmere på nettsiden uten å besøke den. Dette programmet krever Windows 2000, XP eller Server 2003 pluss Internet Explorer 5.01 eller nyere.

På nettsiden addins.msn.com finner du en oversikt over alle tilleggsprogrammene for MSN Search Toolbar.

Kilde: betanews.com

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen