Tilfeldige toner for Symbian

En av de største fordelene ved å ha en Symbian-telefon er at man ikke er bundet til de applikasjonene som er lagret på telefonen når man kjøper den, og fritt kan laste ned nye og temmelig avanserte programmer til enheten. Heresy Composer er et bra eksempel på dette.

Heresy Composer er et program for Series 60-telefoner, som Nokia 6600 og Siemens SX1, og brukes til å lage 24-stemmers polyfoniske ringetoner.

Noe som skiller Heresy Composer fra andre programmer som lager ringetoner er at det ikke er brukeren, men selve programmet som genererer melodien. Dette blir gjort ut i fra en tallrekke, som brukeren selv skriver inn. For eksempel et telefonnummer eller bare noen tilfeldige siffer.

Brukeren sitter imidlertid ikke uten noen mulighet til å påvirke hvordan den endelige ringetonen skal bli. Man har nemlig muligheten til å velge alt fra musikksjanger til hvilke instrumenter som skal brukes. Man kan også redigere hver minste lille sekvens av sangen ved å justere på lydstyrke, bass og lignende etter at ringetonen er generert.

De som måtte være interessert kan prøve Heresy Composer gratis i 30 dager. Finner man ut at man vil beholde programmet etter denne perioden må man ut med €14.99, som tilsvarer rundt 120 norske kroner. Programmet kan lastes ned fra WildPalms hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen