Tilbyr gratis anti-virus

Computer Associates har tidligere solgt denne pakken for ca. 50 amerikanske dollar og det er sådan et relativt godt tilbud man her kommer med. Det skal riktignok påpekes at tilbudet kun er gratis i en bestemt periode. Man får prøve anti-virus applikasjonen med daglige oppdateringer og integrert brannmurfunksjon gratis i ett år, men må senere betale for bruk. Det er foreløpig litt usikkert hvorvidt det senere vil bli krevd en engangssum eller årlig sum for oppdateringer.

Grunnen til at CA tilbyr anti-virus pakken gratis første året, er nok et håp om at folk skal prøve produktet, bli fornøyd og etter ett år kjøpe abonnement på oppdateringen. Dersom produktet er enkelt å bruke, effektivt blokkerer virus og har god brannmurfunksjonalitet, er det ingen grunn til at de ikke skal lykkes. Dersom applikasjonen i tillegg klarer å holde bruk av av CPU og systemressurser på en minimum, kan nok dette bli en suksess.

Før dette tilbudet ble lagt ut, hadde CA bare 1 prosent av forbrukermarkedet med sitt anti-virus produkt. Hovedfokuset har alltid vært større bedrifter og dyrere segmenter, og total markedsandel er ca. 6. prosent.

Anti-virus applikasjonen fra Computer Associates International kan lastes ned fra http://www.my-etrust.com/microsoft/ og har en størrelse på ca. 18 MB.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen