Tilbehør til tilbehør

Tilbehør til tilbehør

Think Tank kommer med utstyret du ikke visste du trengte.

Har du brukt tusenvis av kroner på en stor fotosekk, men forbanner deg like mye hver gang batteri, minnekort og andre småting forsvinner? Kanskje er det nå på tide å tenke på smart oppbevaring av de små, men fullt så nødvendige tingene også.

Think Tank har nå kommet med et sett av minitilbehør som skal gjøre hverdagen lettere for fotografer. De kommer med flere typer holdere, både til SD-kort, batterier og til fargefiltre for blits.

SD-kortholderen skal ha plass til 9 SD-kort, og hvert kort kan puttes i hver sin gjennomsiktige lomme. Hvis du i tillegg har trykt opp egne visittkort er det også en egen lomme for disse. SD-kortholderen har også en festekrok som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at du klarer å rote vekk kortholderen som kanskje inneholder minnekort for tusenvis av kroner. SD-kortholderen vil koste rundt hundre kroner ($15.75). Les mer om SD-kortholderen her.

Think Tank lanserer også to forskjellige batteriholdere. Den eneste forskjellen mellom dem er størrelsen. Der den ene har plass til to batterier, har den andre dobbelt så stor kapasitet. Det kan være greit å slippe å rote i sekken etter fulle batterier når tidenes fotomotiv åpenbarer seg rett foran deg. Batteriholderne vil koste fra 50 - 100 kroner ($9.50 og $16.50). Les mer om batteriholderne her.

Er du av de som leker med forskjellige fargefiltere foran blitsen? Har du som undertegnede opplevd at du bare ikke klarer å finne akkurat det filteret du trenger, mens du trenger det? Kanskje har Think Tank løsningen. I hvert fall hvis du har fargefiltere fra Rosco Strobist - som filterholderen er spesilkonstruert for. Hvis ikke er det nok plass til filtre fra andre produsenter også, men vi får vente og se. Filter-holderen har fem forskjellige lommer som du kan putte forskjellige fargefiltere i, og i likhet med SD-kortholderen har denne også rom til visittkort og en klips som kan feste holderen til blant annet buksen din under fotografering. Fargefilterholderen vil koste rundt hundre kroner ($15.75). Les mer om fargefilterholderen her.

Alle produktene skal være tilgjengelig fra mai.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen