Tilbake til Oz

Ifølge nettstedet Empireonline.com er planen er å gjøre det hele litt skumlere. Derfor har Warner Brothers leid inn selveste Todd McFarlane (”Spawn”) som produsent på filmen. Ikke nok med det, Josh Olson, mest kjent for å ha skrevet manuset til Cronenberg-filmen ”A History of Violence”, skal stå for filmens historie. For godt til å være sant? Ja, dessverre. Mens McFarlane beskriver prosjektet som ”en mørk og dristig PG-13” hevder Olson at filmen kommer til å være en mild PG-variant.

Filmen skal basere seg på L. Frank Baums originale historier.
Filmen skal basere seg på L. Frank Baums originale historier.

Basert på originalhistorien

For et par år tilbake hadde McFarlane stor suksess med leketøyskolleksjonen ”The Twisted Land of Oz”, som besto av bisarre utgaver av de forskjellige karakterene i Oz-universet. Olson har uttalt at han ikke ønsker å følge McFarlanes leketøysvisjon der Dorothy blir portrettert som en kinky ”bondage queen”, men at han kommer til å hente inspirasjon fra de originale Oz-bøkene skrevet av L. Frank Baum.

McFarlane forteller på sin side at målet er å gi filmen en slags ”2007 wow factor” som skal trekke det samme publikumet som gikk for å se Ringenes Herre.

- Dorothy er fremdeles fanget på et merkelig sted, men hun minner nå mer om Ripley fra Alien-filmene enn en hjelpeløs syngende jente, forteller McFarlane.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen