Til Sør-Amerika etter hevn

Jada, tittelen på den nye "Bond"-filmen er "Quantum of Solace". Tittelen på filmen var en godt bevart hemmelighet helt frem til en nylig pressekonferanse i Pinewood-studioet utenfor London.

- Vi kunne gått for en enklere tittel, men det var ikke en del av avtalen. Den er knyttet til plottet, det er ikke noen hvilken som helst tittel, sa Daniel Craig på spørsmål om det noe forvirrende navnet.

Naturressurser

James Bond er ute etter hevn i den kommende filmen
James Bond er ute etter hevn i den kommende filmen "Quantum of Solace".

Historien skal ta utgangspunkt i et land i Sør-Amerika. Dominic Greene, som jobber med organisasjonen Green Planet som dekke, vil ta kontroll over noen av verdens viktigste naturresurser. Og for å nå sine mål gjør han en avtale med en sør-amerikansk general som lever i eksil om å gi ham sin stilling tilbake.

Olga Kurylenkos karakter, Camille, er halvt sør-amerikansk og halvt ukrainsk. Hun leder Bond til Greene ettersom han vil finne ut mer om Vesper, kvinnen han elsket og mistet i "Casino Royale".

- James Bond er ute etter hevn, og Camille er ute etter hevn. De har litt forskjellige mål, men de må til slutt samarbeide, sier Kurylenko.

Gemma Artertons karakter, Agent Fields, er en M16 agent som jobber på det britiske konsulatet i Bolivia. Hun skal allerede ha filmet noen "kline-scener" med Bond.

– Jeg følte meg som en fnisejente, og jeg følte meg ung og uerfaren - men jeg kysset James Bond, sa hun ivrig.

Naken skurk

Mathieu Amalric har også pratet om kjeltringen han skal spille, Dominic Greene, og sier at han ikke er noen figur som er større en livet. Han legger også til at an ikke har noen visuelle merkverdigheter.

- Han er ikke noen oppblåst kjeltring... Ingen arr, ingen metallkjeve – han er naken, sier Amalric.

Nettstedet Empireonline.com hevder også at hverken Moneypenny eller Q vil dukke opp i filmen, noe som sikkert vil skuffe mange fans.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen