Ikke gjør dette på Tinder
Teknofil
(Bilde: Tinderguyswithtigers/montasje)

Ikke gjør dette på Tinder

Jentene irriterer seg over tigerbilder.

De siste månedene har det iføge Wall Street Journal (WSJ) blitt en trend blant single gutter å skifte profilbilde sitt på dating-appen Tinder, til et av seg selv sammen med en tam og i verste fall neddopet tiger.

Angivelig skal ideen ha vært at dette får mannen til å virke tøff, verdensvant, reiselysten og eventyrsøkende. Ikke minst vil nok tigeren være et element som fanger oppmerksomheten til kvinner som blar hurtig igjennom potensielle maker i den populære appen.

Eller, er det egentlig slik det fungerer?

Jentene protesterer

tinder right.
tinder right.Foto: Tinderguyswithtigers

Svaret på spørsmålet er nok dessverre et rungende nei. Årsaken er at altfor mange gjør det samme, og dermed har tigerbildene gått fra å være unike og morsomme til en overbrukt klisjé. Ifølge kilder som WSJ har snakket med, støter noen av kvinnene på tigerbilder i så mange som en av ti profiler på Tinder.

«Problemet», om det kvalifiserer til det, skal nå ha blitt så stort at flere amerikanske jenter protesterer på sine egne Tinder-profiler, med meldinger som «Tigerbilde-gutter trenger ikke å søke». Det har også dukket opp flere nettsider som henger ut disse mannlige e-sjekkerne. Ett eksempel er Tumblr-siden Tinder Guys With Tigers.

De guttene som har plukket opp på irritasjonen har angivelig byttet til profilbilder med andre eksotiske dyr, som løver, elefanter og delfiner som de mest populære for øyeblikket. En av de WSJ snakket med mente for øvrig at det hadde fungert best for ham å bytte ut tigerbilde med et bilde der han spilte bass på en scene.

Ny sjekkeside skal dekke behovene til late menn og karrierekvinner:
Her søker de deltidskjærester på nettet »

(Kilder: Wall Street JournalTinder Guys With Tigers)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen