Test

Tiger Woods PGA Tour 12 (PS3 X360)

Det er fristende å dra frem køller, baller og hull når det skal skrives om Tiger Woods, og det er ikke på grunn av at vi snakker om det som har vært verdens klart beste golfspiller de siste 10-15 årene.

Sladrete elskerinner og sinte koner

Neida, Tiger har hatt det tøft utenfor banen den siste tiden. Glansbildet ble avslørt som en utro løgner av dimensjoner, og han har ikke akkurat briljert på det grønne gresset siden. I spillene hans er det imidlertid ingen sladrete elskerinner og sinte koner, ei heller en presse som maser i øst og vest. Her kan Tiger konsentrere seg om å spille seg opp igjen, uten noen forstyrrelser.

Herlig fargevalg
Herlig fargevalg

Kjapp oppfølger

Det er ikke lenge siden det forrige Tiger Woods-spillet kom ut, og da er det ikke vanskelig å forstå om noen er skeptiske til Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters. Jeg synes imidlertid dette er verdt et kjøp, spesielt om du er glad i sporten. Karrieredelen er innbydende og avhengighetsskapende. Selv om den kunne vært noe dypere, er det moro å gå fra amatør til vinner av selveste US Masters. Man føler hele tiden fremgang, og at man når delmål, da er det ekstra deilig å kunne ikle seg den grønne jakka på slutten.

Her gjelder det å være presis
Her gjelder det å være presis

Tiger på sitt beste

Nå kan man også ha med seg en caddie ute på gresset, noe som er positivt for både nybegynnere og veteraner. Han foreslår ulike slagtyper for deg, basert på risiko og ferdigheter, og utvikler seg sammen med din golfer. Det er flott å kunne ha noen å «prate» med når man går rundene, samtidig som caddien gir totalopplevelsen et mer autentisk preg – du bruker rett og slett urealistiske hjelpemidler mindre. Tiger Woods er med andre ord nok en gang på sitt beste, det være seg i spillform.

Dom X360 / PS3: 8/10 SVÆRT GODT

Les hele anmeldelsen av Tiger Woods PGA Tour 12 på Gamer.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen