TIFF er i gang

Den offisielle åpningen av den årlige filmfestivalen i Tromsø skjer kanskje ikke før onsdag 17. januar, men allerede i dag er det, takket være et fullstappet filmprogram, full start for festivalens deltagere.

Utsolgt hevnsame

Selv før festivalen har kommet igang, kan man annonsere at en film som frem til nå har seilet noe under radaren, har fått en virkelig pangstart. Tommy Wirkolas nordnorske "Kill Bill"-parodi, "Kill Buljo – The Movie", presterte å selge ut festivalens eneste visning av filmen etter bare en halvtime.

– Dette er helt sjukt! sier regissør Tommy Wirkola, som spillefilmdebuterer med historien om samen Jompa på hevntokt.

Daglige oppdateringer

Ellers ligger alt til rette for en spennende uke, der Kulturo selvsagt kommer med daglige oppdateringer, med alt fra urpremierer, celebre gjester, kurs, seminarer og ikke minst; en god del moro for alle som liker film.

Skulle du være byen kan det være verdt å finne veien til Stortorget i morgen, da vil det være utendørsvisning av festivalåpningen for alle interesserte, med blant annet en visning av kortfilmen "Spandexman", en livefremføring med Adjagas og noen velvalgte ord fra både festivalledelsen, Tromsøs borgemester og vertinne Elin Østraas.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen