Tidenes største fotomesse i Norge

Foto: Albert Watson.
Klikk for å laste ned rabattkuppong. Foto: Albert Watson.

Nå kommer Nord-Europas største fotomesse til Oslo. I tre hele dager kan du la deg inspirere av alt innen foto. Messen har noe for alle. Selv de aller minste.

Fotomessen har blitt kjent for sine enorme fotoutstillinger, alle de kule tingene og den samlede kompetansen. I Stockholm ble det laget over 3 km med fotoutstillinger. I Oslo vil alle de store merkene være representert, og fotoutstillere som Albert Watson, Morten Krogvold, Tomas Monka, Trine Mikkelsen og mange flere vil være til stede.

Messen er for alle fotointeresserte, ikke bare for dem som kan fotografere. Du kommer garantert til å gå herfra med ny inspirasjon til å fotografere mer, sier Jonas Lemberg, prosjektleder for Fotomessen.

Fotomessen ble arrangert første gang i 2006, og målsetningen var å skape en naturlig møteplass for fotointeresserte. Jan og Per Broman, som begge har lang fartstid i fotobransjen, så det voksende behovet for en møteplass for fotoentusiaster. Både profesjonelle, semiprofesjonelle og amatørfotografer. I dag kan alle være amatørfotograf. Alle og enhver har et lommekamera, digitalkamera og/eller et mobilkamera, og hvem som helst kan ta bilder. Det ser vi daglig eksempler på i avisene. Den første Fotomessen ble arrangert på Factory Nacka Strand. Messen hadde 9500 besøkende. Det andre året i Nacka økte antall besøkende til 12 000, og behovet for større lokaler meldte seg. I fjor ble Fotomessen for første gang arrangert på Stockholmsmessen i Alvsjö, og hadde fantastiske 17 000 besøkende. Messen i 2008 ble utrolig populær.

Her finner du fullt program og liste over utstillere.

Messen har følgende åpningstider:
Fredag 10-18
Lørdag 10-18
Søndag 10-17

Normal adgangspris er 150 kroner, men du kan laste ned rabattkupong her, og får 30 kroner i avslag på prisen. Billetten gir også adgang til reiselivsmessen og omvendt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen