Tidenes SMS-rekord

Tidenes SMS-rekord

Mobilen.no har den siste tiden jaktet på Norges mest ivrige SMS-tomler, og fant til slutt en netcomkunde som hadde tastet fra seg 12.500 meldinger på en måned og en telenorkunde som toppet dette med hele 14.265 meldinger.

De to sender altså melding hvert 2-4 minutt i døgnet – litt avhengig av hvor mye de sover. Indieren Deepak Sharma derimot har trolig ikke hatt tid til å sove i det hele tatt.

Rekord på rekord
Rekorden på 182.689 tekstmeldinger er ikke den første i Sharmas portefølje. Først sendte han 50.000 meldinger på en måned. Så satte han ny personlig rekord med 113.000 meldinger, før han for rundt to år siden slo til med 182.689 meldinger.

Bryter vi det ned i dager, timer, minutter og sekunder, er tallene ganske skremmende. Mannen har nemlig skrevet rundt 6100 meldinger per dag, 253 meldinger hver time, 4,2 meldinger per minutt eller en melding rundt hvert fjortende sekund.

Ifølge flere nettsteder som Textually og Engadget tastet Sharma seg inn i Guinness Rekordbok – både for antallet meldinger og for lengden på mobilregningen – 1411 sider.

Heldigvis for Sharma hadde han gratis SMS inkludert i abonnementet sitt.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen