Tidenes grønneste skjerm?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Thinkvision L 193p
Thinkvision L 193p

Den nye modellen har fått miljøstandarden EPEAT Gold, som er den høyeste miljøsertifiseringen innen standarden Electronic Product Environmental Assesment Tool. Thinkvision L193p er den første PC-skjermen som har mottatt denne sertifiseringen.

Strenge kriterier

EPEAT vurderer produktene opp mot 51 miljøkriterier, som reduksjon eller fjerning av miljøskadelige stoffer, avfallshåndtering, levetid, energiforbruk og emballasje. ThinkVision L193p tilfredsstiller alle påkrevde kriterier og 28 valgfrie. 25 prosent av plasten kommer for eksempel fra resirkulerte materialer.

Skjermen er for øvrig også TCO’03- og Energy Star sertifisert, og oppfyller derfor kravene til stråling, ergonomi og energiforbruk.

Spesifikasjoner

Modellen er rettet mot bedriftsmarkedet, og er som navnet tilsier på 19 tommer. Den er utformet i 4:3-format med en oppløsning på 1280x1024 piksler. Kontrastforholdet er 800:1, og lysstyrken er oppgitt til 300 cd/m².

Responstiden er på 5 ms, og den skal kunne vise over 16 millioner farger. L193p har også både analog og digital (DVI-D) tilkobling.

Pris og tilgjengelighet

Modellen vil være tilgjengelig i starten av november og ha en veiledende pris på ca 3000 kr - hvilket er temmelig stivt for en 19-tommer. For samme pris får du en 24-tommer. Følg for øvrig med i prisguiden (lenke under) for oppdaterte priser og tilgjengelighet.

(Kilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen