Tidenes beste spillkonsoll

Don Reisinger, skribent hos Cnet, tok på seg den vanskelige oppgaven med å peke ut tidenes beste spillkonsoll.

Han mener Super Nintendo Gaming System er bedre enn både Playstation og Xbox.

Les også:
Xbox gir penger i lomma.
Årets spill skal kåres.
Overveldende mange spill pirater.

Utvilsomt morsom jobb
Reisinger har gått gjennom sin samling av spillkonsoller som ha har skaffet seg gjennom årene. Jobben med å velge ut den beste tok flere måneder, men kjedet seg gjorde han nok ikke.

Han fikk nemlig god mulighet til å gjenoppleve gamle gode dager med konsollene Playstation 1 og 2, Genesis, diverse varianter av Sega og en god dose Nintendo. Mest moro hadde han det med Nintendo sin konsoll Super Nintendo Gaming System.

Beste oppfølgeren noensinne
Han mener nemlig denne konsollen er den beste som har kommet ut, målt opp mot den teknologiske utviklingen på samme tid.

- Det er ikke bare på grunnlag av maskinkraft og spill denne maskinen utpeker seg. Super Nintendo Gaming System nådde opp til alle forhåpninger du kunne ha til en oppfølger av en allerede populær spillkonsoll. Kort sagt var Nintendo Entertainment System grunnstammen i amerikansk gaming på 80-tallet og Super Nintendo Gaming System var den første konsollen som klarte å være drastisk forskjellig og bedre enn sin forgjenger, skriver han i begrunnelsen.


Bytter gledelig bort Gears of War
Selv ville han etter eget utsagn gjerne bytte ut hele spillet Gears of War med 15 minutter Donkey Kong Country. Om han får med seg mange andre på den planen idag er derimot lite sannsynlig.

Men om du vil ha litt ekte nostalgi med stor kvalitet er det bare å hente frem den gamle konsollen fra loftet, blåse bort støv, og sette i gang med litt skikkelig gaming.

Les hele Reisingers test og begrunnelse hos Cnet Blogs.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen