Tid for Exotic-LAN igjen

Alternativ tekst mangler

Fikk du ikke billetter til TG, eller er det rett og slett for langt å dra til Hamar? Da kan Exotic-LAN være noe for deg. Fra den 13. til 16. april vil norges nest største LAN-party bli avholdt i den 8000 kvadratmeter store Sunnmørshallen i Ålesund. Arrangementet har plass til over 2200 deltakere.

Dette blir den fjerde gangen Exotic-Lan blir avholdt. I år kjøres det konkurranser i demolaging, programmering, musikklaging og i spillene Counter-Strike, Warcraft 3, Battlefield 2 og Halo 2 på Xbox. Den totale premiepotten er på over 150 000 kroner.

Ettersom fire døgn foran skjermen kan bli litt ensformig, vil arrangørene sørge for at det er nok av andre ting å gjøre. Det vil blant annet være et eget "chill-out"-område, sovesaler, sofaer og kinosaler. Hvis alt går som det skal vil underholdningen bli sørget for av kjente personer som Otto Jespersen, Zahid Ali, Sturla Berg Johansen, Jonas Rønning og Kjetil & Kjartan fra "Kjetil & Kjartanshow".

Årets nettilgang vil basere seg på 1 Gbit fiberoptisk internettforbindelse levert av Tafjord Mimer. Billetten koster 400 kroner med datamaskin eller 300 kroner hvis du velger å bare ha med Xbox.

(Kilde: Exotic-Lan.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen