Tiårig plageånd

Husker du Tamagotchiene? De små rakker-dingsene som gjorde slutt på folks sosiale liv og effektivt reduserte karaktersnittet i barneskolen med flere poeng? Jo, nå fyller den japanske oppfinnelsen 10 år, og kommer i den anledning i en spesialutgave myntet på virkelige fans.

Produsenten bak, Bandai, har nok sett bedre dager. Etter at Tamagotchi-hysteriet la seg nesten like fort som det kom, forsvant Tamagotchi inn i glemmeboken hos de fleste, og med deg også Champagneflasken og kaviaren hos Bandai. Nedgangstider til tross, selskapet selger fortsatt Tamagotchier til enkelte, veldig dedikerte fans. Mennesker som tydeligvis ikke har noe i mot å mate og kjæle en liten klump med silikon dagen lang.

Det er nok nettopp denne kundegruppen spesialutgaven av Tamagotchi er myntet på. Produsert i kun 1000 eksemplarer skal den eksklusive jubileumsutgaven friste teknofrelste og lokke frem minnene fra storhetstiden til Tamagotchi. Med leketøyet får du en helt spesiell innpakning, noen jubileumssouvenirer og andre småeffekter.

Dessverre ser det ut til at spesialutgaven kun vil bli solgt i Japan, ettersom størstedelen av den resterende kundemassen befinner seg i landet. Så skal du ha et eksklusivt eksemplar av Tamagotchien må du nok spandere en flybillet på deg i tillegg til prisen for dingsen.

(Kilder: Akihabara News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen