Ti nummer - på én gang

Som mang en travel forretningsmann har fått oppleve, er det ingen spøk å måtte forholde seg til flere telefonnummer og telefoner. En ny oppfinnelse fra Danbit kalt USB10SIM skal nå gjøre det enklere å holde system, ved at man kun skal måtte forholde seg til ett enkelt SIM-kort for alle nummer og situasjoner.

Selskapet har nemlig utviklet et SIM-kort som kan romme ti forskjellige nummer. Man bruker simpelten den medfølgende USB-leseren til å lese inn alle de eksisterende SIM-kortene sine på universalkortet, og siden bestemmer man hvilket av kortene man ønsker å bruke når man skrur på telefonen.

Dermed trenger man kun skru telefonen av og på når man ønsker å skifte nummer, istedenfor å måtte fikle med å finne frem og skifte SIM-kort - en tidsbesparelse og reduksjon av stress som nok vil falle godt i smak blant de som alltid har hatt flere nummer å forholde seg til.

Danbit fremhever også at det nå blir adskillig lettere å ringe billig i utlandet. Man kjøper simpelten en startpakke og leser inn det medfølgende SIM-kortet på universalkortet, og siden er det raskt gjort å skifte til det lokale abonnementet og dermed oppnå lokale priser når man skal ringe ut med telefonen.

USB10SIM har en utsalgspris på 600 kr, og kan bestilles fra Danbit.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen