Thunderbird passerer 2 millioner

I en blogg knyttet til Mozilla Foundation, annonserte Asa Dotzler at Thunderbird har passert 2 millioner nedlastede kopier. I løpet av den første måneden siden det ble sluppet, har Thunderbird blitt lastet ned 2 millioner ganger! Det er 2 millioner mennesker som ikke vil motta den neste runden med Outlook-virus. Det er 2 millioner mennesker som vil kunne kvitte seg med spam vha. Thunderbirds innovative spam-filter og gå tilbake til å bruke e-post, i stedet for å bli misbrukt av e-posten. Det er 2 millioner mennesker som vil ha tilgang til den nye og spennende verdenen som RSS presenterer. Ganske enkelt, det er 2 millioner mennesker som vil nyte å bruke e-post igjen.

Ganske enkelt, det er 2 millioner mennesker som vil nyte å bruke e-post igjen - Asa Dotzler

Nettleseren Firefox fra samme leverandør har til nå blitt nedlastet over 17 millioner ganger, så Thunderbird har litt å ta igjen. Og det er den enorme publisteten rundt Firefox de siste månedene som har bragt Thunderbird der den er i dag. Likevel er det en langt igjen til duoen har nådd hele markedet.

Jeg tror at Thunderbird nyter godt av underdønningene fra Firefox, men vi bør ikke konsentrere oss for mye om disse dønningene, sa James Governor, analyst for Red Monk, til ZDNet UK. For selv om Firefox har fått svært mye publisitet, har det fremdeles en liten, men teknisk dyktig, brukerskare.

Bruk av Firefox er fremdeles ikke noe som er vanlig i bedrifter, sier han. Om du leser mange blogger, vil du se at 50-60% av leserne bruker Firefox, men dette er ikke et fenomen som kommer fra store bedrifter. Jeg har ikke pratet med noen store bedrifter som har tatt i bruk Firefox på alle maskinene.

Kilder: ZDNet UK, Asa Dotzlers blogg

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen