Thunderbird 3.1 er klar

Versjon 3.1 av e-postprogrammet Thunderbird er nå tilgjengelig for nedlasting. Det dreier seg først og fremst om feilfikser og ytelsesforbedringer, blant annet skal indeksering og søk være forbedret i forhold til forrige versjon.

Hurtigfilter

Kanskje den viktigste nyheten er ny verktøylinje for hurtigfilter. Hensikten med denne skal være å gjøre det lettere å filtrere og søke i innholdet i en bestemt mappe. Nyheten skal gjøre søk mer brukervennlig. Hurtigfilteret har en rekke ikoner som kan brukes til å klikke på, og dermed filtrere innholdet på forskjellige måter, pluss et søkevindu.

Oppgradering blir enklere

En annen ny funksjon er en migreringsassistent som skal gjøre det enklere for brukere av Thunderbird 2 å beholde innstillinger i programmet ved oppgradering til versjon 3.

Lagrede filer

Videre har versjon 3.1 fått en funksjon for lagrede filer som kan sammenlignes med nedlastingsvinduet i Firefox – her kan brukeren få oversikt over vedlegg og andre nedlastede filer.

Les mer om nyhetene i lanseringsnotatet.

Last ned

Thunderbird 3.1 kan lastes ned fra mozillamessaging.com. Dersom du allerede bruker Thunderbird kan du oppdatere programmet via menyvalget "Hjelp, Søk etter oppdateringer.." Det kan hende at du må gjøre dette i to omganger, det vil si installere versjon 3.0.5 først (dersom ikke denne allerede er installert), og deretter versjon 3.1.

(Kilde: Arstechnica)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen