Thunderbird 1.0.2 sluppet

Mozilla har nettopp lansert nye versjoner av nettleseren Mozilla og e-postleseren Thunderbird. Samtidig har de lansert ny nettside for nettleseren Camino for Mac.

Mozilla

En nettleser, et e-postprogram, et hjemmesideprogram og news-program i ett. Problemet med internasjonale domenenavn er nå blitt fikset. Dette er et problem som gir ondsinnede personer mulighet for å svindle brukere med phishing. Nyeste versjonen er Mozilla 1.7.6. Dette kommer til å være siste offisielle versjon av Mozilla, før prosjektet gis over til frivillige utviklere. Mozilla Foundation kommer til å satse på Mozilla Firefox som nettleseren for forbrukere.

Les mer på mozilla.org.

Thunderbird

Thunderbird er et e-postprogram med blant annet innebygdd spam-filter, støtte for IMAP og POP, og innebygd støtte for RDF/RSS. Den nye versjonen Thunderbird 1.0.2, anses å være en nødvendig oppdatering for de som bruker 1.0-versjonen i dag. En rekke feil er blitt fikset.

Les mer på mozilla.org/products/thunderbird.

Camino

Mozilla er også lansert en nettside for Camino, en nettleser for Mac OS X basert på Mozilla Gecko. En ny versjon, Camino 0.8.3 skal være på vei.

Les mer på mozilla.org/products/camino.

Kilde: pcworld.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen