(Bilde: MindShift Gear)

Think Tank tenker nytt

Lanserer nytt selskap som slipper ny fotosekk på Kickstarter

Think Tanks nye fotosekk, kalt Rotation 180º backpack, kommer med en ny løsning som lar deg få tilgang til fotoutstyret på en meget effektiv måte. Nederste del av sekken kan løsnes og roteres til foran på kroppen, slik at du slipper å ta av deg sekken for å hente frem utstyret.

Denne nyheten meldes av MindShift Gear - et firma startet opp av Think Tank - på Kickstarter. Det nye produktet er særlig smart til fotografering på turer i friluft, da man ikke alltid har mulighet til å sette fra seg sekken. Hoftebagen kan også tas av og brukes separat om man ikke trenger hele sekken.

Foto: MindShift Gear

Hovedrommet på sekken er på 17 liter, og egner seg godt til å bære annet turutstyr, men om man ønsker å fylle den med objektiver eller annet fototilbehør finnes det tilbehør med polstrede vegger beregnet for fotoutstyr.

Sekken veier 2,5 kg, inkludert den avtakbare hoftebagen, og rommer tilsammen 37,5 liter. Det er også mulighet for å feste et trebens stativ utenpå, og den fås naturligvis med regntrekk.

Les også: Think Tank med nye høstmodeller

I det smarte rommet nederst på sekken, får man for eksempel plass til et fullformatskamera med et objektiv på 70-200 mm.
I det smarte rommet nederst på sekken, får man for eksempel plass til et fullformatskamera med et objektiv på 70-200 mm.Foto: MindShift Gear

Prosjektet har bare ligget ute noen dager, men har allerede mottatt mer pengestøtte enn det dobbelte av målet deres på 30 000 dollar. Sekken kan bestilles fra Kickstarter og kommer i tre versjoner, fra 49 dollar (omtrent 280 NOK) og oppover. Men beholdningen er begrenset, og tilbudet står bare frem til 2. januar. Utstyret vil tidligst bli levert i april neste år.

Les også: 3 Leica-kamera: 26,4 millioner kroner

Kilde:Kickstarter.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen