Thermaltake strammer inn

Hardware/Taipei: Thermaltake er tilbake i vinden, i alle fall om vi skal tro Manfred Pieper, Marketing Manager Europe. Om dette bare er markedsføringsfjas eller ikke gjenstår å se, men det var flere produkter som fanget vår interesse.

Vi begynner med et kabinett. Armor A30 er både bredt og lavt, og skal være ypperlig til bruk på datafester. Litt mer nøyaktig så er lengden 46 centimeter, bredden 28 centimeter og høyden på 26,5 centimeter. Til tross for at dette er et litt mindre kabinett er det fremdeles plass til lage skjermkort samtidig som det også er godt med lufting. På toppen av kabinettet er det en vifte med en diameter på 23 centimeter. På sidene er det både vinduer og perforeringer som skal sørge for både innsyn og lufting. Kabinettet støtter micro ATX samt mini ITX.

Ellers kjører Thermaltake det hele ned til fire kabinettserier nå, alt etter hva man er ute etter.

På kjølerfronten vil man ha en kjøler for overklokkeren og en for den mer støybevisste, ellers skal alt bort. Det er flere grunner til dette, blant annet at man ønsker en lengre levetid på produktene, samtidig som kundene skal slippe å bli helt forvirret av utvalget.

Jing kommer med to 120-millimetersvifter som ifølge Thermaltake skal ha et støynivå på 16 dBA. Vi merker oss at alt av deler for montering er pakket lekkert sammen i en liten eske. Frio blir mye av det samme, men blant annet med andre vifter for bedre kjøling.

I tillegg var Manfred svært interessert i å vise frem TT Esports-konseptet, men det har vi jo sett på tidligere. Likevel, tastaturene ser spennende ut og skulle komme ut om ikke lenge.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen