Test

Thermaltake Memory Copper cooling kit

 

Det første som slo meg var hvor utroilig stilige varmesprederne til systemminnet var. I blankpolert kobber står de frem som noe av det stiligste du kan klistre på RAMen din ;-)

Det fengende navnet "Memory Copper cooling kit" antyder jo klart at hele settet er i kobber, dette er ikke tilfellet. Det er kun varmesprederne til systemminnet som er i kobber, brikken som er beregnet til bruk på skjemkortet er identisk med sine blå forgjengere, bortsett fra fargen. En stor skuffelse.

 

Innhold

Settet består av to varmespredende plater på 134x27x3 mm til å montere på systemminnet (passer både DDR og vanlig SDRAM) i tillegg til to ordinære kjøleribber på 64x21x14 mm tiltenkt skjermkortet.

I tillegg til hovedkomponentene finner vi varmeledende tape, et par klips og et utrolig stilig klistremerke du kan ha på boksen din. ;-)

Det er ytterst liten forskjell på brødrene, "gull-anodiisert aluminium" og "blå-anodisert aluminium". På grunn av at ribbene er identiske, til og med de samme ujevnhetene, ser vi ingen grunn til å teste disse på nytt. Vi henviser derfor til vårt Prosjekt GeForce 3 hvor disse ribbene ble tatt i bruk.

Takk til 3DFx Cool som sendte oss settet til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen