Thermaltake kaster seg på

Hardware.no/Hannover: Midt på et messegulv som utover dagen har blitt temmelig hektisk, fant vi Thermaltake liggende midt i en av de mer aktuelle hallene for vår del. Selv om messeområdet hvor Cebit finner sted er på størrelse med et tettsted i Norge, er det bare en fjerdedel som er aktuelt for oss.

Blant de vanlige kabinettene, strømforsyningene og kjølerne vi forventet å se fra Thermaltake, inneholdt dere stand en helt seksjon med noe nytt. De kaller det "TT Esports". Dette er Thermaltakes nye satsning, eksterne produktet rettet mot de mest iherdige spillerne.

Spillerne skal mettes

Thermaltake kaster seg inn i dette markedet med god kraft, og serverer nå syv nye produkter. Det er snakk om hodesett, mus og så klart tastaturer.

Blant de syv produktene er det én mus, kalt Black. Lasersensoren har en oppløsning på 4000 DPI, som kan justeres i stegene 400, 800, 200 og til slutt 4000 DPI. Seks funksjonsknapper gir deg enkeltfunksjoner raskt tilgjengelig, sammen med et rullehjul av myk gummi. Regulerbare vekter er så klart på plass, sammen med rød belysning på en rekke kanter.

Klikk for større versjon

Fire tastaturer ble vist frem. Tre av disse er i samme serie, Challenger som kommer i form av referanseproduktet, Pro og Ultimate. Tastaturene kommer med rød bakgrunnsbelysning i fire styrker, makrofunksjoner, integrert lagringsminne, USB-porter og anti-ghost. Det mest unike med produktene er at Thermaltake har montert på to vifter som skal kjøle ned svette labber under heftige kamper. Nyttegraden av disse er nok varierende, men de kan enkelt fjernes og skjules i egne rom under tastaturet. De benytter +5 V via USB-kontakten, og skal ha et slunket støynivå på 21,7 dB. Grunnet mye generelt støy på messen fikk vi ikke mulighet til å ta en enkel subjektiv test på akkurat dette punktet.

Helt til slutt ble vi presentert for to hodesett, "Shock" og "Shock One". Begge enhetene er en kombinasjon av høyttalere og mikrofon, med volumregulator. Førstnevnte benytter minijack-tilkoblinger, mens sistnevnte benytter USB. "Shock" skal ha en impedans på 32 ohm, noe "Shock One" også kal skilte med. Det som virkelig skiller enhetene fra hverandre, er at toppmodellen har DTS-sertifisert 5.1- surround.

– Hodesettet har ikke fem høyttalere, surroundlyden er virtuell. Vi har valgt denne fremgangen på grunn av kostnad, 5 høyttalere ville kostet for mye for både oss og forbrukerne. Vi regner med at sluttprisen vil havne på rundt 69 dollar forteller Thermaltakes representant til oss.

Forhåpentligvis får vi lusket med oss noen testprodukter hjem, følg med fremover!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen