TEST: Thermalright True Black 120
Test

Thermalright True Black 120

Konklusjon

Thermalright True Black er et godt produkt som vil holde de fleste prosessorer på et akseptabelt temperaturnivå, men noen ny entusiastmodell er den ikke. Kjøleren blir levert uten vifte, om dette er en fordel eller ikke blir en personlig sak man må avgjøre selv.

Ved våre temperaturtester klatrer kjøleren godt oppover vår statistikk, men den når ikke til topps. Med en belastning på 90 Watt stabiliserer temperaturen seg på 56,3 grader. Med litt mer guffe på testbenken, 120 Watt, ender temperaturen på 66,9°.

Kjøleren er av den tyngre sorten, så det er godt at produsenten har laget en god festemetode. Kjøleren støtter kun nyere sokler. De fleste forbrukerne har nok gått over til de støttede prosessortypene fra AMD og Intel nå, men det er nok fortsatt folk som benytter seg av eldre prosessorer. Om du er en av disse, får du ikke festet kjøleren.

Kjøleren har i dag en prisslapp på rett oppunder 600 kroner, noe som gjør den til en relativt dyr modell. Det du må tenke på når du kjøper kjøleren er at du må inkludere kostnadene for en vifte, om du ikke har en liggende i skuffen hjemme.


+ Gode festeanordninger
+ Greie temperaturytelser
+ Leveres uten vifte?


- Noe ukompatibel viftemontering
- Leveres uten vifte?
- Støtter få sokler

Thermalright ULTRA120 Extreme, sort

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen