Test

Thermalright Silver Arrow

Det kan se ut som om kjølerprodusentene er inne i det samme kappløpet vi så blant strømforsyningene for et par år siden. Det gjelder å ha det mest ekstreme, det største og det absolutt beste, uavhengig av prisen.

Noctua, med konkurranse fra både Prolimatech og TuniQ, har lenge vært ledende i dette kappløpet. Det ser ut til at Thermalright ikke fant seg til ro med dette, og luftkjøleren Silver Arrow ble lansert. Dette kan ikke beskrives som noe annet enn en kjøleløsning på steroider, dette er faktisk det absolutt største du får tak i her til lands så langt vi kan se.

Silver Arrow er stor, det forteller bildene alene. Det er snakk om en tårnkjøler som faktisk har plass til hele tre 140 mm vifter, der to stykker følger med. Fire ekstra tykke varmerør skal sørge for at varmen forsvinner raskt fra prosessoren, før to individuelle kjøletårn tar over. Vi har sett konseptet før, men aldri med denne skalaen.

Noctua her lenge vist vei med sinNH-D14. Noen måtte så klart prøve å tangere dette. Bli med over til neste side, så tar vi en nærmere kikk på utfordreren Silver Arrow.

Takk til TechBay som sendte kjøleren til test.

Thermalright Silver Arrow   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen