Test

Thecus N3200

Som så mange andre selskaper som lager produkter for nettverkslagring, er Thecus en nokså ny produsent, selv på det raskt endrede datamarkedet. Thecus startet opp i 2004, og er aktiv i de fleste verdensdeler. Hovedkontoret ligger i Taipei i Taiwan. For Thecus handler alt om digital lagring, noe som synes på produktene de lager. Alle sikter seg nemlig inn på lagringsmarkedet på en alle annen måte.

Produktet vi skal se nærmere på heter N3200, som er et produkt i mellomsegmentet. Den har støtte for tre harddisker og rettet mot privatbrukere såvel som små og mellomstore bedrifter. Ser du på resten av sortimentet, finner du både enklere og billigere enheter som N299 og N1200, samt dyrere og mer profesjonelle NAS-servere som N5200 og den rackmonterte 1U4500.

Når vi sier mellomsegmentet, mener vi at N3200 ligger et sted midten av produktsortimentet funksjons- og prismessig. Dette gjør at den kan være interessant både for entusiaster, samt for små og mellomstore bedrifter.

Testen er skrevet av Herman Ulltin fra SweClockers.com. Som et ledd i et redaksjonelt samarbeid er den oversatt og tilrettelagt for Hardware.no.

Thecus N3200   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen