The Woods

Unge Heather Fasulo sitter mutt og irritert i baksetet av en bil. Året er 1965 og hun føres ubønnhørlig til Falburn Academy, en prestisjetung internatskole for jenter. Skolen ligger dypt inne i skogen, og stemningen er mildest talt dyster. Foreldrene hennes, og da særlig moren, ser ut til å ville bli kvitt Heather så fort som mulig. Det er mulig moren ser henne som en eller annen form for trussel, selv om seerene egentlig aldri får noen god forklaring på akkurat det.

Alternativ tekst mangler
Mutt og irritert? Ihvertfall mystisk.

Mystiske evner

Heather hører stemmer, og ser ting som ingen andre ser. Det viser seg at skogen inneholder en skummel fortid som fremdeles preger internatskolen. Skolens lærere er tidligere elever ved internatskolen, og svært nifse skapninger. Med alvorlige ansikter og null medfølelse styrer de skolen med jernhånd.

Rektor miss Traverse gir Heather beskjed om at hun er ”spesiell” (les: har overnaturlige evner). Det samme er tilfellet med flere andre på skolen, og når en etter en av de spesielle forsvinner blir situasjonen kritisk for Heather. Det ser også ut til at skogen som omringer skolen spiller en sentral rolle i forsvinningen.

Lite forklarende

Denne historien har potensiale til å bli en god, gammeldags grøsser. Unge jenter på en mystisk kostskole langt inne i skogen. Skogen er mørk, skummel og inneholder en tragisk skjebne. Hovedrolleinnehaver Agnes Bruckner spiller glimrende som den alvorlige og noe skumle Heather.

Dessverre faller denne psykologiske grøsserhistorien i en velkjent fallgruve; skaperne vil så gjerne at alt skal være mørkt, skummelt og mystisk, og i forsøk på dette gaper de over altfor mye. Historien mister enhver forankring i virkeligheten, og publikum sitter igjen som et stort spørsmålstegn.

The Woods

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen