The Three Stooges vekkes til live

Til tross for at "The Three Stooges" aldri slo helt igjennom her hjemme i Norge, blir de på den andre siden av Atlanterhavet satt nesten like høyt som Chaplin og Helan og Halvan. Den tretallige komikergruppen var svært populære på 1930-tallet (og fortsatte faktisk helt frem til 1970-tallet) og spilte inn en rekke komedier produsert av MGM. Nå skriver Comingsoon.net at Farrelly brødrene, som blant annet står for filmer som "Dum og Dummere" og "Alle elsker Mary", planlegger en modernisert filmversjon av de slapstick-glade vaudeville-inspirerte komikerne.

The Three Stooges i kjent positur.
The Three Stooges i kjent positur.

Elsker "The Three Stooges"

Farrelly brødrene har arbeidet med en modernisert utgave av "The Three Stooges" helt siden midten av 1990-tallet, men det var først da ideen om å skrive en bakgrunnshistorie, som på den måten kunne introdusere konseptet for nye seere, ble klekket at prosjektet skjøt fart.

- Vi elsker "The Stooges", utbrøt Farrelly brødene i et intervju. Kinogjengere idag fortjener deres egne Stooges, og vi ser frem til å introdusere dem for en ny generasjon `knuckleheads`.

Utøvende produsent Earl Benjamin er minst like entusiastisk:

- Det er nå den perfekte tiden for The Three Stooges å vende tilbake. Alle trenger en latter i disse dager.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen