The Streets forkaster nytt album

The Streets-bakmann Skinner har forkastet et helt album som skulle bli hans fjerde studioalbum, og har begynt helt på nytt igjen. En av nyvinningene på den nye plata er blant annet at Skinner ikke bruker samples, men sverger til musikere i studio, skriver NME.

Mike Skinner lager HELT nytt album.
Mike Skinner lager HELT nytt album.

– Vanskelig

– Jeg leste nylig et intervju med Radiohead hvor de sa at de alltid glemmer hvor vanskelig det er å komme med et nytt album. Og jeg er helt enig, dette har tatt to år. Man vet det er lenge til det er ferdig, og man vet det er en vanskelig oppgave, men du glemmer alltid hvor vanskelig det var på de forrige albumene også, sier Skinner.

Han innrømmer samtidig at han fikk problemer med å fullføre det forrige albumet.

– Det var bra skrevet og rytmisk bra fra et rapperstandpunkt, men det var ikke bra nok til å stimulere folk. Så jeg kvittet meg med 80% av det, sier han.

Innblanding fra jedier

Rapperen og produsenten forklarer at det var ganske katastrofalt å kvitte seg med et helt års arbeid. Men nå holder han på å gjøre seg ferdig og spøker:

– Jedi-rådet ser ut til å være enige om at vi har et album. Jediene har sagt ja, så da håper vi på å være ferdige iløpet av januar.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen