Test

The Legend of Zorro

Se større versjon og flere bilder
- Hysj! Lille-Zorro sover! Foto: Sony Pictures

Ti år er passert siden vi sist møtte kjekkasen Alejandro de la Vega alias Zorro (Antonio Banderas). Han holder fremdeles til i California, og nå er han med på å overvåke det store valget. California vil nemlig bli en del av De Forente Stater, men selvfølgelig er det noen som forsøker å stikke kjepper i hjula. Da er Zorro god å ha, og han tar gjerne fem-seks skurker på strak arm.

Det er imidlertid ikke skurkene som volder Zorro mest problemer i denne filmen. Problemene er på hjemmebane, hvor den forsmådde hustruen Elena (Catherine Zeta-Jones) er lei av å sitte hjemme og vente på heltemannen sin. Sønnen Joaquin er lei seg fordi faren aldri er tilstede, og familielivet er i ferd med å rakne.

Det går som det må gå, Elena søker om skillsmisse og Zorro kastes på hodet ut. Han takler sorgen ved å ty til flaska, og blir etter hvert en frynsete og bedrukken helt. Nederlaget er komplett når han oppdager at hans kjære Elena allerede har funnet trøst i armene til den franske aristokraten Armand.

Lite spennende

Den franske snobben har ikke rent mel i posen, og en sjalu Zorro får straks ferten i snusket. Det viser seg at Armand er hjernen bak ødeleggelsen av De Forente Stater. Zorro får nå to oppgaver, nemlig å redde ekteskapet sitt, og landets fremtid. Det hele ligger kort og godt an til en helaftens spennende film, full av action, fekting, galopp, lidenskap og spansk musikk. Dessverre faller det hele sammen som et korthus i mild bris. Fullstendig mislykket.

Riktignok er skuespillerprestasjonene som de skal være, og spesielt ti år gamle Adrian Alonso gjør en flott innsats som nesevise og overmodige Joaquin. Han er født i Mexico, og skal visstnok aldri ha snakket engelsk før han spilte inn denne filmen. Zeta-Jones er fremdeles blendende vakker, og fekter flott i stor kjole og langt flagrende hår. Visuelt sett er det greit nok, men for det første har vi sett dette før, (i eneren) og for det andre blir dette bare for dumt. Hele familien er jo plutselig blitt Zorro-helter.

The Legend of Zorro   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen