The Killers samarbeider med Lou Reed

The Killers har rekruttert Lou Reed til å synge på et av sporene til deres kommende B-sides og rarities-album. Frontmannen Brandon Flowers forteller til NME.com at de har jobbet hardt hele uken i New York for å ta opp sangen "Tanquilize" med produsentene Flood og Alan Moulder, som også produserte "Sam´s Town".

- Vi var svært glad for å arbeide med Lou Reed, sier Flowers. Sangen var en duett, og hans stemme passet perfekt, og stemningen i sangen er helt han, forsetter vokalisten.

Han beskriver ”Tranguilze” som en berg og dalbane, og sier at det er en slags desperasjon i den.

- Det er en av våre mer deprimerende sanger, men det er alltid et lys i enden av tunnelen. Han forklarer at selv om sangen skal bli en del av B-sides-samlingen, mener han at det er en av bandets beste sanger. - Denne sangen burde ha vært med på "Sam´s Town".

Samlingen skal gies ut iløpet av året, og er samlinger av B-sides som har vært på singlene på engelske utgivelser. Flowers forklarer ideen for platen ble inspirert av to av yndligsbandene hans gjorde det noe lignende.

- Jeg er en stor fan av "The Masterplan" av Oasis og "Hatful of Hollow" av The Smiths. Det er for fansen som vil ha hele samlingen i en pakke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen