The Gathering 2004: Dag 3

Som de fleste har fått med seg har The Gathering i år vært plaget av en del nettverksproblemer. De virkelig store problemene har man klart å kvitte seg med, men en del sliter fortsatt med svært lav ytelse på nettet. Det er ikke alle som synes det er like spennende med 40 kB/s ytelse på et slikt lokalnett, men de fleste har nå fått virkelig fart på overføringene sine.

Dagen begynte som de fleste dager på TG med overfylte soveområder, og som et resultat av det finner man folk som sover over alt. Når 5200 mennesker er samlet, og mesteparten av plassen er brukt til datamaskiner, så blir det liten plass til alle som vil slappe av litt mellom øktene. Det betyr at man bør passe på hvor man setter benene når man går rundt i skipet.

Etter hvert ble det likevel futt i folk, og DDR-maskinene ble flittig brukt. Det avholdes faktisk EM i DDR på The Gathering i år. Hvordan man har funnet ut at et dataparty er det perfekte stedet for et slikt mesterskap er noe usikkert.

Midt på dagen ble hallen fylt med vanvittig høy musikk fra scenen. Da vi ankom området for å se hva som foregikk, så fant vi to personer som koste seg med å bevege seg litt rundt omkring mens en haug med mennesker stod og så på.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen