The Gathering 2004: Dag 2

Dag 2 ble den dagen da mange av problemene fra dagen før ble forbedret. Mesteparten av hallen fikk i løpet av dagen igjen sin internettforbindelse. Dette betyr likevel ikke at alt bare er fryd og gammen. Mange har irritert seg over hastigheter på det interne nettet på 10-20 kB/s, mens andre kunne flytte større mengder filer med 10-11 MB/s.

Vi tok oss en prat med crewet, og fikk langt på vei bekreftet at core-switchene som blir brukt i årets nettverk rett og slett ikke holder mål. Legger man til at de nettverksansvarlige ikke er særlig trent i bruken av disse switchene fra HP så forstår man fort at årets TG ikke kommer til å få den samme fine nettverksflyten som man hadde i fjor. Men de' går likar no'!

Humøret steg kraftig blant deltagerne ettersom nettet kom tilbake, og man igjen kunne spille spill. Preben, bedre kjent som "plumbo", var en av de som gjorde sitt for å spre litt glede. Noe høy musikk sørget riktignok for at noen blir en smule irriterte ;-)

Første dagen av TG var en heller går og trist dag, mens dag 2 var preget av langt bedre vær. Dette er naturlig nok til stor glede for de svært mange som røyker som kan kose seg litt i solen utenfor skipet.

På Partyshop-en sørget de for skikkelige retro-følelser ved å stille ut en gammel Commodore 64 med kassettspiller og den klassiske joysticken. Those were the times...

En av de virkelig positive nyvinningene på TG i år var at Haugengruppen har stilt opp som sponsor, og de har tatt med seg en haug med vannkokere og mikrobølgeovner. Dette kan deltagerne fritt benytte seg av, og gjør at man kan få i seg et bredere spekter med matvarer. Mr Lee er mildt sagt noe mer populært på TG i år enn tidligere.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen