The Gathering 2004: Dag 1

5200 personer har igjen stuet seg sammen i Vikingskipet på Hamar for å delta på verdens største dataparty i stedet for å tilbringe påsken på fjellet. Det er ikke til å stikke under en stol at undertegnede igjen hadde gledet seg veldig til en påske i tussmørket i olympiahallen. Førsteinntrykket av årets party har derimot vært svært langt under hva man må kunne ha lov til å forvente.

Det å få 5200 mennesker inn i en hall med masse datautstyr i løpet av et par timer er mildt sagt en utfordring, og arrangørene har tatt lærdom av tidligere erfaringer og forbedret registreringssystemet ved ankomst. Dette gav seg utslag i at man i år slapp å stå i mange timer i kø for å i det hele tatt få registrert sin ankomst.

Det er likevel et velkjent faktum at man ikke kan fjerne et onde uten å innføre et annet. Slipper man å stå i kø på ett sted, må man naturlig nok stå i kø på et annet. Crewet utsatte nemlig åpningen av hallen med nesten halvannen time! For ivrige datafrelste personer med masse tungt utstyr, som i tillegg ble utsatt for uvanlige ubarmhjertige værguder til å være TG, var ikke dette særlig populært.

Enkelte klarte likevel å holde humøret oppe. Disse unge herrene var to av mange som har funnet ut at en tralle er et nærmest uunnværlig redskap når man skal frakte utstyr inn i hallen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen