The Game arrestert i USA

Norgesaktuelle The Game, eller Jayceon Terrell Taylor som han egentlig heter, utgav seg for å være en sivil politimann til en drosjesjåfør i New York. Han ba sjåføren om å overse trafikklys og kjøre raskt i New Yorks gater. Sjåføren ble mistenksom og tok underveis kontakt med en ekte politimann og fortalte om hendelsen, skriver NTB. Ifølge NYPD ble The Game dermed arrestert og tatt med til nærmeste politistasjon.

En konspirasjon

Ifølge MTV kaller The Game selv arrestasjonen for ”en konspirasjon av hiphop-politiet for å ydmyke meg” i en uttalelse han sendte ut i helgen. Han skriver videre at han ”aldri etterlignet noen, særlig og minst av alt en politimann”.

Ikke første gangen

Dette er ikke rapperens første møte med politiet. Sist gang var i mai, da han ble arrestert i California for våpenbesittelse. I oktober i fjor ble han arrestert for å ha vandret rundt på et kjøpesenter i North Carolina iført en halloweenmaske mens han shoppet, hilste på fansen og signerte autografer. Lokale myndigheter, som ikke fikk med seg årsaken til oppstyret, ba ham om å fjerne masken - noe The Game ikke ville gjøre. Dermed endte det hele med at politiet grep til pepperspray og håndjern. The Game og en annen i gruppen ble arrestert for ordensforstyrrelse, men ble senere løslatt slik at de fikk gjennomført konserten han var i byen for å gjøre. Saken fikk et etterspill da The Game ikke møtte opp til den påfølgende rettssaken, og dermed ble det utstedt en arrestordre på ham.

The Game spiller på Verftet i Bergen 17. desember og på Rockefeller i Oslo 18. desember.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen