The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Se større versjon og flere bilder
"The Fast and the Furious: Tokyo Drift" handler ikke overraskende om biler.

Det nyeste tilskuddet i The Fast And The Furious-serien, Tokyo Drift, handler i motsetning til de andre filmene om drifting i Tokyo. Selvsagt er filmen også full av tøffe karer, heite babes og feite biler som i de andre filmene. I denne filmen følger vi den sørlige amerikanske tøffingen Sean Boswell (Lucas Black) som må flytte til Japan etter et illegalt race med en tenåringsklyse som gikk skeis. Men hvorfor Japan? Det er fordi faren hans bor der, som han selvfølgelig har et litt dårlig forhold til.

Barnevakt

Faren skal passe på at han holder seg unna bilsport ettersom han pleier å dumme seg ut når han skal vise seg fram. I Tokyo klarer han selvfølgelig ikke å motstå fristelsen å kjøre bil, og enda mindre å teste ut Japans lokale motorsport-avart: drifting. Drifting går enkelt fortalt ut på å sladde med stil. I Tokyo skaffer han seg både venner og kjæreste. Dessverre er kjærestens eks. sønnen av Tokyos største mafiaboss. For å gjøre ting enda verre er eksen i tillegg Japans beste drifter. Du kan selv få lov til å gjette hvordan dette ender opp.

Se større versjon og flere bilder
Få skuespillere fra de første filmene dukker opp i "Tokyo Drift".

Filmen inneholder veldig få elementer som binder den opp mot de gamle filmene. Du finner nesten ikke en eneste skuespiller som er med i de gamle filmene, og verken regissør eller manusforfatter har hatt noe å gjøre med de forrige filmene. Dette er rett og slett ikke det man kan kalle en oppfølger, men heller en spin-off.

Pengejag

Filmen er laget under ”The Fast And The Furious”-navnet kun for å få tak i de som lot seg underholde av de forrige filmene og for å tjene enda mer penger. Historien er på ingen måte nyskapende, men bygget etter gammel actionformel fra Hollywood. Og selv om det er en haug med klisjéer bygger filmen seg oppover uten at man kjeder seg så altfor mye. Og hvem har vel noe imot å se legenden Sonny Chiba (Kill Bill) som en stereotypisk Yakuza-boss?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen