The eXperience: Nå begynner moroa

Fra fjorårets arrangement

I morgen kl. 09.00 åpner dørene til Norges største datarelaterte begivenhet denne høsten, The eXperience, i Vallhall, Oslo. Med plass til 2000 personer, pluss en gigantisk scene og et stort messeområde, ligger det meste til rette for fire herlige dager.

Delt i tre

The eXperience er delt i tre; "Extreme", "Gaming" og "Entertainment". Extreme er den delen av LAN-et hvor overklokkerne og casemodderne har styringen. Disse vil sitte sammen på et eget område, samt at vi vil få se NM i PC-bygging.

"Gaming" er selvforklarende, men noe unikt som vi finner på The eXperience er at spillerne har hatt mulighet til å kjøpe egne "gamer-tickets", som gir de en litt større plass i et avlukket område, lengst vekk fra scenen. Den siste delen, "entertainment", består av en rekke sceneshow. Her snakker vi om alt fra verdens sterkeste mann til Lene Alexandra og bilracing.

Norgesmesterskap

I tilegg vil det også bli gjennomført to norgesmesterskap, henholdsvis NM i overklokking og NM i PC-bygging. Til NM i Overklokking er det håndplukket 10 deltagere som vil kaldsvette til høyeste frekvens er oppnådd, mens kvalifiseringen til NM i PC-bygging har pågått i lengre tid.

Vi ser frem til et flott arrangement med mye moro, og vi lover å holde deg oppdatert. Under følger et bilde tatt under den pågående riggingen.


I morgen skal bordene fylles
I morgen skal bordene fylles

Se et kontinuerlig oppdatert webkamera fra Vallhall her. Ellers sjekk ut siden til The eXperience for mer informasjon.

Kommentarer (19)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen