The eXperience: Nå begynner moroa

Fra fjorårets arrangement

I morgen kl. 09.00 åpner dørene til Norges største datarelaterte begivenhet denne høsten, The eXperience, i Vallhall, Oslo. Med plass til 2000 personer, pluss en gigantisk scene og et stort messeområde, ligger det meste til rette for fire herlige dager.

Delt i tre

The eXperience er delt i tre; "Extreme", "Gaming" og "Entertainment". Extreme er den delen av LAN-et hvor overklokkerne og casemodderne har styringen. Disse vil sitte sammen på et eget område, samt at vi vil få se NM i PC-bygging.

"Gaming" er selvforklarende, men noe unikt som vi finner på The eXperience er at spillerne har hatt mulighet til å kjøpe egne "gamer-tickets", som gir de en litt større plass i et avlukket område, lengst vekk fra scenen. Den siste delen, "entertainment", består av en rekke sceneshow. Her snakker vi om alt fra verdens sterkeste mann til Lene Alexandra og bilracing.

Norgesmesterskap

I tilegg vil det også bli gjennomført to norgesmesterskap, henholdsvis NM i overklokking og NM i PC-bygging. Til NM i Overklokking er det håndplukket 10 deltagere som vil kaldsvette til høyeste frekvens er oppnådd, mens kvalifiseringen til NM i PC-bygging har pågått i lengre tid.

Vi ser frem til et flott arrangement med mye moro, og vi lover å holde deg oppdatert. Under følger et bilde tatt under den pågående riggingen.


I morgen skal bordene fylles
I morgen skal bordene fylles

Se et kontinuerlig oppdatert webkamera fra Vallhall her. Ellers sjekk ut siden til The eXperience for mer informasjon.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen