The eXperience 2007 på nett

I etterkant av HW-LAN 06 bestemte vi oss for at arrangementet skulle bytte navn, fordi vi ville tilby brukerne våre mer enn et LAN.

Hardware-nettverket består blant annet av nettsteder som gir deg de siste nyhetene om teknologi relatert til datautstyr, mobiltelefoner, digitale kamera, spill, spillkonsoller, og utfører tester av de nevnte produktgruppene. Det nye navnet er i større grad ment å reflektere bredden i Hardware-nettverket, samt at The eXperience ikke bare er et LAN - men mye mer.

Nytt arrangement og navn gjorde at vi ønsket oss en helt ny nettside. Et samarbeid med Design Container ble innledet og prosessen med design av nye nettsider ble startet. Resultatet ble det designet du ser på theexperience.no i dag.

Mer kommer!

Det er verdt å merke seg at nettsiden ikke på langt nær ferdig, og med det mener vi at det vil komme mye mer innhold på siden. Max Lotternes er redaktør for sidene, og sammen med oss andre i Hardware-nettverket som jobber med The eXperience 2007 vil sørge for at sidene blir oppdatert med nyheter og informasjon.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen