The Bourne Ultimatum siste for Damon

Det var på en pressekonferanse i Cannes sammen med sine medstjerner i den kommende ”Ocean`s Thirteen” at Damon kom med nyheten, skriver Empireonline.com.

Matt Damon er kritisk til Bush.
Matt Damon er kritisk til Bush.

– Filmene om Jason Bourne er jeg definitivt ferdige med, fortalte Matt Damon før han fortsatte med å si:

– Jeg føler meg litt som en prostituert som kommer med to "nummer tre"-filmer på under ett år.

George Clooney, som også var tilstede, spøkte med at det i hvert fall er bedre enn å komme med tre "nummer to"-filmer.

Flere bøker

”The Bourne Ultimatum” er den siste romanen som Robert Ludlum skrev om Jason Bourne, men likevel ikke den siste i serien. Eric Van Lustbader fortsatte romanserien med bøkene ”The Bourne Legacy” og ”The Bourne Betrayal”, som ingen til nå har kjøpt filmrettighetene til. Det er likevel vanskelig å se serien fortsette uten Damon i hovedrollen.

Mer samarbeid med Greengrass

Regissør Paul Greengrass, som har står for regien på de to siste Bourne-filmene, skal snart i gang med et helt annet prosjekt, skriver den danske nettsiden tv2.dk. Filmen som skal baseres på Rajiv Chandrasekarans bok ”Imperial Life in the Emerald City” skal ta for seg USAs forsøk på å etablere en regjering i Irak. Matt Damon har takket ja til hovedrollen.

Chandrasekarans bok beskriver hvordan den irakiske regjeringen ble sammensatt av personer som var mer lojale ovenfor USAs president George Bush enn de var kvalifiserte til å gjøre jobben. Matt Damons uttalelse i forbindelse med filmen levner ingen tvil om hva stjernen selv mener om saken:

- Det var en katastrofe. De ansatte folk som ikke kunne arabisk. De hyrte inn mennesker som ikke engang kunne legge to og to sammen til å ta ansvar for økonomien, og de rekrutterte folk uten noen som helst erfaring med gjenoppbygging etter en konflikt, fortalte skuespilleren, før han fortsatte:

- Det var en farse, og jeg tror at filmen kommer til å bli en sort komedie om inkompetanse.

Først Bourne så...

Innspillingen av ”Imperial Life in the Emerald City” begynner først i februar neste år. Planen er å gjøre seg helt ferdig med den nye Bourne-filmen før siste finpuss gjøres på det nye manuset.

”The Bourne Ultimatum” har premiere i Norge 14. september.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen