The Black Phone


Jay-Z er temaet i den nye versjonen av musikktelefonen 3300.

Det er musikktelefonen 3300 som skal få en ansiktsløftning før den blir solgt som "the black phone". Bakgrunnen for dette er et samarbeid med rapperen Jay-Z, som nylig gav ut et nytt album med den noe mørke tittelen; "The Black Album".

Telefonen kommer med et minnekort som har hele albumet ferdig lagret i mp3-format. I tillegg inneholder telefonen en rekke forhåndslagrede ringetoner i fullverdig Mp3-format, eller såkalte true-tones, som er laget av Jay-Z. I telefonens integrerte minne finner man bilder og bakgrunner med rapperen som motiv. Altså en telefon for hardbarka fans.

Ved å kjøpe telefonen vil man i en begrenset periode etterpå også motta både ukentlige tekstmeldinger og månedlige telefonsvar-meldinger fra artisten, som dermed får kontakt med fansen på en tidligere uprøvd måte. Nokia er fra før av ikke akkurat kjent for å være den produsenten som er mest redd redd for å prøve nye metoder for å markedsføre modellene sine.

Selv om "The Black Phone" ikke akkurat har verdens største målgruppe, så kan det tenkes at konseptet vil bli brukt i andre modeller fremover. Vi kan ikke la være å se for oss dedikerte telefoner til både Ringenes Herre og The Matrix.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen