TG rett rundt hjørnet


Mitt skip er lastet med 5500 nerder

Årets utgave av The Gathering (TG), et av verdens største dataparty, er rett rundt hjørnet. TG08 vil by på det samme som tidligere år, altså over 5500 datainteresserte personer som samles for å spille, lage demoer og musikk og ikke minst møte likesinnede i alle aldre og kjønn fra både inn- og utland.

TG08 vil vare fra onsdag 19. mars til søndag 23. mars. Arrangementet finner sted i Vikingskipet på Hamar, som kanskje er best kjent for mer sportslig aktivitet - nemlig skøyteløp. De senere årene har imidlertid TG blitt en selvsagt del av aktivitetene i Vikingskipet.

I år går det konkurranser (total premiepott i parantes) innen spillene Quake 4 (17 000), Counter-Strike 1.6 (65 000), Counter-Strike Source (35 000), Call of Duty 4 (25 000), WarCraft 3 (14 000) og Command and Conquer 3 (13 500).

De kreative konkurransene har en lang rekke kategorier innenfor demo, grafikk, musikk og programmering.

En vanlig norsk påske består kanskje av skiturer i solskinn med Kvikk-lunsj og appelsiner i sekken, men vi som er glad i skikkelige dataparties kunne ikke tenke oss en annen påske. Dette gjelder iallefall undertegnede, men jeg tror jeg snakker for de fleste deltakerne på TG.

Hardware.no tilstede

Hardware.no vil som alltid være tilstede, og komme med daglige rapporter og bildespesialer. Som tradisjonen tilsier er det en egen HW-rekke, hvor lesere av Hardware og brukere av vårt diskusjonsforum sitter sammen. I år er det hele 62 stykker på denne rekka.

Som vanlig vanker det en liten overraskelse til alle deltakerne på HW-rekka.

For de av dere som sliter med TG-abstinenser nå som påsken nærmer seg, vil vi anbefale å ta en titt på artiklene fra de tidligere år (bare søk etter TG). Se også artiklene det er lenket til på høyresiden. En tur innom forumkategorien for LAN-parties kan også virke abstinensdempende.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen