TG og mat

Pizzakø en sen kveld
Pizzakø en sen kveld

Hardware/Hamar: Ok, det går sikkert en hel rekke rykter om hva slags mat som blir spist på steder som TG. På forrige TG kritiserte vi maten nedenom og hjem, hvordan står det til å år?

Vi begynner vår vandring oppe hos Dolly Dimple's. Der kan man velge mellom tre ulike fyll på pizzaen, pepperoni, skinke og kjøttdeig. Dette kan vel på ingen måter kalles et sprekt utvalg, men køen tyder likevel på at dette ikke er noe som folket lar seg skremme av. Vi tok en langtidstest av en skinkepizza. Absolutt god som nystekt, om enn noe mye fett. Pizza fra Dolly var slettes ikke gal som kald heller. Så langt har de solgt over 2000 pizzaer, med hovedvekten på skinke og pepperoni. Selv om de også selger hamburgere og slikt går det ikke så mye av det.

Rett ved Dolly står de tradisjonelle microbølgeovnene og vannkokerne. Her er det fritt frem for deltagerne til å varme seg noe mat. Være seg nudler, ferdiglaget middag eller noe man har laget selv.

I tillegg til disse løse installasjonene finner vi den mer etablerte løsningen i form av Nordre Sving. Her serveres ymse kombinasjoner av hamburgere, pølser og pommes frittes. I tillegg har de noe påsmurt. En kjapp test av hamburgertallerken gir på ingen måter mersmak. Brødet var tørt, burgeren lunken, potetene var greie og salaten var direkte pinlig. Men som de selv sier, de som er tilstede er ikke her for å spise salat. I tillegg er jo slik mat kjapp å lage, slik at man slipper å vente så lenge på maten. Effektivitet er med andre ord stikkordet her.

I fjor kunne man finne diverse frukt nede på standen til Kandu, og det kan man også i år. Den står riktignok ikke like lett tilgjengelig, men den er likevel enkel å finne. Totalt 750 kg frukt har de fått fra Bama i år, og ting går unna, det er sikkert og vist.

Noe positivt er det absolutt i matveien. Var man tidlig ute hadde man muligheten til å bestille en matdeal, der man fikk tre frokoster og tre middager til 350 kroner. Absolutt et mer variert tilbud, og slikt er bra. Opplegget blir organisert gjennom Nordre Sving og totalt var det 448 som hadde meldt seg på denne i år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen