TG dundrer videre

Snart klar for show
Snart klar for show

Det har omtrent gått et døgn siden vi kom til TG, og på den tiden er det mye som har skjedd. De plassene som var tomme i går har nå mer eller mindre fylt seg opp og de fleste virker noe mer slitne enn i går på samme tid. Flere sitter og sover i stolene sine, mens atter andre prøver å gni søvnen ut av øynene oppe på tribunene.

Her soves det søtt
Her soves det søtt

I går kveld var det også duket for åpningsseremonien, og stemningen var til å ta og føle på da lyset ble skrudd av. Det er mulig man må være litt spesiell for å ha glede av å se et mørk Vikingskip, som bare er svakt lyst opp av de tusenvis av skjermer, men det er jo et vakkert syn.

Magisk!
Magisk!

Politiet har vært sterkt tilstede, med både hunder og uniformert personell. Så om du har greid å lure unna en annen eventyrblanding enn Asbjørnsens er du god. Ambulansepersonell har også vandret rundt her, men det skal også legges til at TG har en egen helsetjeneste. I dag er vi i tillegg lovet ekte brannmenn på besøk! Så om det ikke er tilstrekkelig ryddig i gangene er det fare på ferde.

Arne har selvfølgelig blitt ropt på en rekke ganger, til glede for noen mens atter andre begynner å bli ganske møkkalei av hele Arne.

Litt forsterkerkraft...
Litt forsterkerkraft...

Desibelterroristene er også på plass, greit nok at man har med seg høyttalere med tilhørende forsterker for litt lyd og live i skipet, men noe skal jo bare strekke strikken så alt for langt. Det er kanskje en personlig mening, men hva i alle dager har et PA-anlegg å gjøre der nede?

Hvorfor nøye seg med hodetelefoner?
Hvorfor nøye seg med hodetelefoner?

I dag er også dagen for nerdesvømming. Som tidligere år er det satt opp busser fra Vikingskipet som går i skytteltrafikk ned til svømmehallen i Hamar, for et hyggelig avbrekk fra å sitte foran PC-skjermen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen