TG12: Dag 5

TG12: Dag 5

I går var festen over.

Sola har ikke engang så mye som skimtet igjennom de smale vinduene i taket på Vikingskipet før mange av årets TG deltakere begynner å pakke PC eller spillkonsollen. Kulda har for lengst påtvunget meg å sitte i jakke, og mange av de andre deltakerne sitter nesten svøpt i ulltepper for å holde på varmen. Det er tydlig at jeg ikke er den eneste som er kald og trøtt etter fem dager med nesten ikke annet enn koffeinbomber av noen energidrikker og en pakke nudler nå og da.

Etter et arrangement på TGs dimensjon er det dømt til å etterlate mye pant.
Etter et arrangement på TGs dimensjon er det dømt til å bli mye pant.

Når klokken nærmer seg halv åtte begynner de fleste som er igjen å pakke. Den dundrende musikken har nesten oppholdt i flere timer. Kun ett enkelt PC-anlegg spytter ut musikk, og godt var det. Utslitte deltakere ligger og sover, mens de venter på å bli hentet av venner eller familie. Nå og da blir navn annonsert over høyttaleranlegget, og til respons skriker de som enda ikke har forlatt Vikingskipet fornavnet til førstnevnte.

Sakte men sikkert tømmes Vikingskipet. Trøtte og slitne, returnerer de datafrelste til de tusen hjem. Vel vitne om at det ble sprengt rekorder igjen er det bare å bruke fantasien til det fulle og spørre seg selv, hva skal TG-gjengen gjøre neste år? Bare tiden vil vise. The Gathering er ferdig for denne gang. Inntil videre, på gjensyn.

Les også:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen